TOP termékek

Poli-Farbe kromofág 0,5 liter

Poli-Farbe kromofág 0,5 liter
Poli-Farbe kromofág 0,5 liter

A Poli-Farbe kromofág korszerű, metilénklorid, N-metil-, valamint N-etil pirrolidonmentes keverék. Nem tartalmaz savat, a fémek a kezeléssel kevéssé korrodeálódnak. Alkalmas természetes (olaj) és szintetikus (alkid, akril, poliuretán stb.) kötőanyagbázisú festékek eltávolítására fémről, fáról, kőről és egyéb alapfelületekről, valamint ecsetek kitisztítására.

  • Felhordás: ecsettel, hengerrel, kefével, vagy mártással
Bővebben
3 990 Ft
Részletek

Alkalmazási terület

Természetes (olaj) és szintetikus (alkid, akril, poliuretán stb.) kötőanyagbázisú festékek eltávolítására fémről, fáról, kőről és egyéb alapfelületekről, valamint ecsetek kitisztítására.

Felhasználás

A Poli-Farbe kromofágot használat előtt alaposan fel kell rázni. A gélt az eltávolítandó bevonatra ecseteléssel, hengerezéssel, mártással lehet felhordani. A gél az eltávolítandó festék típusától függően azt hosszabb-rövidebb idő alatt megpuhítja, hólyagosan felemeli az alapfelületről. A felhólyagzott festék spaklival egyszerűen eltávolítható. Vastagabb bevonat esetén szükséges lehet a folyamat ismétlése. A beszáradt ecsetek tisztítására az ecsetet hosszabb időre (egy éjszakára) a festékeltávolítóba kell áztatni. A felesleges festékeltávolítót a felületről ronggyal lehet eltávolítani. A kezelt felület lakkbenzines zsírtalanítás, száradás, majd csiszolás után újrafesthető. Az ecsetek a lakkbenzines öblítést követően vízzel, háztartási mosogatószerrel teljesen megtisztíthatók a szennyeződésektől. Felhasználását szabadban, vagy megfelelő szellőzéssel ellátott munkatérben végezzük. A festékeltávolítással egy időben tilos a nyílt lánggal végzett és magas hőmérsékleten történő munkavégzés. A festékeltávolító károsíthat egyes műanyagokat!

Adatok
Cikkszám
58307
Vélemények