KEMOLUX AK alapozó fémre szürke T202 0,2 liter

KEMOLUX AK alapozó fémre szürke T202 0,2 liter
Szín
Kiszerelés
1 200 Ft

Ez a termék - sérülékenysége miatt - kizárólag személyes átvétellel rendelhető meg. Színkeveréssel vagy egyéb kérdéssel kapcsolatban keressen minket bizalommal a lenti elérhetőségeinken.

Részletek

TERMÉKLEÍRÁS

A KEMOLUX AK alapozó fémre egy alkid korróziógátló alapozó, mely kiváló mechanikai tulajdonságokkal rendelkezik. Egyszerű felhasználhatósága népszerűvé teszi a lakossági felhasználók körében is. Hosszantartó védelmet biztosít.

ALKALMAZÁSI TERÜLET

Használat előtt keverje fel alaposan a festéket. A felület legyen tiszta, száraz, por, zsír és egyéb szennyeződéstől mentes. Az esetleges rozsdát festés előtt távolítsa el a felületről. Közvetlen erős napfényben, illetve 10°C alatt nem javasoljuk festési munkálatok végzését. Felhordható ecsettel, hengerrel, szórással vagy mártással két rétegben. A tökéletes védelem biztosításához a két réteg teljes száraz rétegvastagsága érje el a 60 mikront. A két réteg felhordása között leglább 16 óra száradási időt kell biztosítani. Érintésszáraz: 3-4 óra, teljes száradás: 24 óra. Eszközök tisztítása szintetikus hígítóval.

KIADÓSSÁG

13-14 m2/l egy rétegben, sima felületen, 30 mikronos rétegvastagság esetén.

RÉTEGREND

1-2 x KEMOLUX AK alapozó fémre
2 x KEMOLUX zománcfesték / HARDLUX zománcfesték / HARDLUX fémhatású festék

Adatok
Szín
szürke
Kiszerelés
0,2 liter
Cikkszám
C020215
Vélemények