TOP termékek

Glamour Effect fallazúr fényes 0,75l

Glamour Effect fallazúr fényes 0,75l
Glamour Effect fallazúr fényes 0,75l

dekoratív befejező bevonat

egyedi designt teremt a belső térben

könnyen kezelhető

Bővebben
6 540 Ft
Szín :
Kiszerelés :
Részletek

A Glamour Effect fallazúr egy átlátszó egykomponensű lakk, amely garantálja a kiváló minőségű bevonatokat és a kopás- és szennyeződésállóságot.

A termék kiváló minőségű mesterséges gyantákon, viaszokon és reológiai és módosítószereken alapul.

A kínálatban kétféle fénnyeség áll rendelkezésre, azaz fényes és matt.

A Glamour Effect Glaze önállóan befejező réteget képezhet a falak és a mennyezet számára, de alapul szolgálhat szokatlan dekoratív hatások létrehozásához is, miután hozzáadta a Glamour Effect Moon Dust csillogást, a Glamour Effect Metallic Glitter fémpasztát vagy a Pigment MIX -et.

A Glamour Effect Glaze eredeti dekoratív hatások elérésére szolgál a szobákban a korábban fehér vagy színes festékkel festett felületeken. A színmélységet és intenzitást idézi, matt vagy fényes felületet biztosítva. Amellett, hogy egyedülálló dekoratív hatást fejt ki, tulajdonságainak köszönhetően véd a szennyeződéstől, és ellenáll a mosásnak és a súrolásnak. A Glamour Effect Glaze különösen ajánlott minden olyan helyiség festésére, amely rendszeres szennyeződésnek van kitéve (pl. előszoba, konyha, gyerekszoba és lépcsőház). Ezenkívül ideális lesz lambéria festésére. A Gloamour Effect Glaze a Glamour Effect termékekből készült effektek többségének, azaz a Moon Dust glitternek és a Metallic Glitter fémpasztáknak az alapkomponense. Az eltérő árnyalat elérése érdekében a Glamour Effect Glaze színezhető a Pigment MIX pigmentekkel. A dekoratív hatások a felhasználó fantáziájától és az alkalmazott eszközöktől függenek.

 

Adatok
Szín
fényes
Kiszerelés
0,75 liter
Cikkszám
IB005-75
Vélemények