TOP termékek

Dulux EasyCare foltálló, mosható beltéri falfesték 5 liter Tiszta fehér

Dulux EasyCare foltálló, mosható beltéri falfesték 5 liter Tiszta fehér
Dulux EasyCare foltálló, mosható beltéri falfesték 5 liter Tiszta fehér

A Dulux EasyCare az első, forradalmi víztaszító tulajdonságú, foltálló beltéri falfesték. A festék egyedülálló összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és a legtöbb folyékony szennyeződés, amelyek így nem hatolnak mélyen a bevonatba.
Rendkívül ellenálló felületet hoz létre, amelyről gyerekjáték a kosz eltávolítása. A Dulux színkeverő rendszer segítségével most a neked legjobban tetsző árnyalatban is elérheted!

Bővebben
14 500 Ft
Részletek

Ötletek Tanácsok
1. Felület előkészítés
A felületről távolítsa el a rosszul tapadó, laza vagy felpikkelyesedett festékréteget (pl. meszelt fal, enyves festék), illetve az esetleges tapétaragasztó maradványokat. A felület legyen stabil, tiszta, száraz, szilárd és por- és szennyeződésmentes (ha szükséges, a szennyeződések, a zsír és a por eltávolítása érdekében mossa le a felületet). Frissen vakolt felületen csak a vakolat teljes átszáradása után alkalmazható (3-4 hét). A felületi hibákat javítsa ki finomglettel, majd csiszolja simára. Alapozzon Dulux Grunt mélyalapozóval. Egyéb, korábban már festett vagy nem homogén felületen végezzen próbafestést, vagy kérje szaktanácsadónk segítségét.
2. Tísztítás
Folteltávolítás:
A felület a festék teljes száradása után, kb. 28 nap elteltével válik moshatóvá (az EN13300 norma szerint).
A friss foltokat azonnal távolítsa el puha, vizes-mosószeres szivaccsal.
- Folyadékfoltok: a foltot papírtörlővel óvatosan szárítsa fel. Kerülje az erős dörzsölést, hogy a szennyeződés ne jusson be mélyen a festék/bevonat szerkezetébe. Miután megszáradt, háztartási tisztítószeres, vizes szivaccsal törölje le a foltot. Mosás közben kerülje az erős dörzsölést és a felületre gyakorolt nagyobb erőbehatást. Folteltávolítás után a bevonatot tiszta vízzel öblítse le, majd hagyja megszáradni.
- Tartós foltok: a szilárd anyagú szennyeződéseket és zsírmaradványokat papírtörlővel, szivaccsal vagy puha ronggyal finoman távolítsa el. Kerülje az erős dörzsölést, hogy a szennyeződés ne jusson be mélyen a festék/bevonat szerkezetébe. Miután megszáradt, háztartási tisztítószeres, vizes szivaccsal vagy puha ronggyal törölje le a foltot. Mosás közben kerülje az erős dörzsölést és a felületre gyakorolt nagyobb erőbehatást. Öblítsen gyakran és ügyeljen arra, hogy a szennyeződést ne dörzsölje bele a festék szerkezetébe. Folteltávolítás után a bevonatot tiszta vízzel öblítse le, majd hagyja megszáradni.
Figyelmeztetés:
Ne használjon túl erős tisztítószert és ne alkalmazzon erős dörzsölést, mert az károsíthatja a festékréteget! A víztaszító hatás csak akkor érvényesül, ha a bevonat teljesen száraz. Ismételt mosás és dörzsölés ugyanazon a területen, mosószer alkalmazása mellett, gyengítheti vagy megszüntetheti a víztaszító tulajdonságot.
3. Tárolás
Tárolja a festéket hőtől és közvetlen napfénytől elzárva, az eredeti, jól lezárt csomagolásban.

Adatok
Szín
fehér
Kiszerelés
5 liter
Cikkszám
5253196
Vélemények