TOP termékek

Dulux EasyCare foltálló, mosható beltéri falfesték 2,5 liter Tiszta fehér

Dulux EasyCare foltálló, mosható beltéri falfesték 2,5 liter Tiszta fehér
Dulux EasyCare foltálló, mosható beltéri falfesték 2,5 liter Tiszta fehér
A Dulux EasyCare az első, forradalmi víztaszító tulajdonságú, foltálló beltéri falfesték. A festék egyedülálló összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és a legtöbb folyékony szennyeződés, amelyek így nem hatolnak mélyen a bevonatba.
Rendkívül ellenálló felületet hoz létre, amelyről gyerekjáték a kosz eltávolítása. A Dulux színkeverő rendszer segítségével most a neked legjobban tetsző árnyalatban is elérheted!
Bővebben
7 890 Ft
Részletek
Ötletek Tanácsok
1. Felület előkészítés
A felületről távolítsa el a rosszul tapadó, laza vagy felpikkelyesedett festékréteget (pl. meszelt fal, enyves festék), illetve az esetleges tapétaragasztó maradványokat. A felület legyen stabil, tiszta, száraz, szilárd és por- és szennyeződésmentes (ha szükséges, a szennyeződések, a zsír és a por eltávolítása érdekében mossa le a felületet). Frissen vakolt felületen csak a vakolat teljes átszáradása után alkalmazható (3-4 hét). A felületi hibákat javítsa ki finomglettel, majd csiszolja simára. Alapozzon Dulux Grunt mélyalapozóval. Egyéb, korábban már festett vagy nem homogén felületen végezzen próbafestést, vagy kérje szaktanácsadónk segítségét.
2. Tísztítás
Folteltávolítás:
A felület a festék teljes száradása után, kb. 28 nap elteltével válik moshatóvá (az EN13300 norma szerint).
A friss foltokat azonnal távolítsa el puha, vizes-mosószeres szivaccsal.
- Folyadékfoltok: a foltot papírtörlővel óvatosan szárítsa fel. Kerülje az erős dörzsölést, hogy a szennyeződés ne jusson be mélyen a festék/bevonat szerkezetébe. Miután megszáradt, háztartási tisztítószeres, vizes szivaccsal törölje le a foltot. Mosás közben kerülje az erős dörzsölést és a felületre gyakorolt nagyobb erőbehatást. Folteltávolítás után a bevonatot tiszta vízzel öblítse le, majd hagyja megszáradni.
- Tartós foltok: a szilárd anyagú szennyeződéseket és zsírmaradványokat papírtörlővel, szivaccsal vagy puha ronggyal finoman távolítsa el. Kerülje az erős dörzsölést, hogy a szennyeződés ne jusson be mélyen a festék/bevonat szerkezetébe. Miután megszáradt, háztartási tisztítószeres, vizes szivaccsal vagy puha ronggyal törölje le a foltot. Mosás közben kerülje az erős dörzsölést és a felületre gyakorolt nagyobb erőbehatást. Öblítsen gyakran és ügyeljen arra, hogy a szennyeződést ne dörzsölje bele a festék szerkezetébe. Folteltávolítás után a bevonatot tiszta vízzel öblítse le, majd hagyja megszáradni.
Figyelmeztetés:
Ne használjon túl erős tisztítószert és ne alkalmazzon erős dörzsölést, mert az károsíthatja a festékréteget! A víztaszító hatás csak akkor érvényesül, ha a bevonat teljesen száraz. Ismételt mosás és dörzsölés ugyanazon a területen, mosószer alkalmazása mellett, gyengítheti vagy megszüntetheti a víztaszító tulajdonságot.
3. Tárolás
Tárolja a festéket hőtől és közvetlen napfénytől elzárva, az eredeti, jól lezárt csomagolásban.
Adatok
Szín
fehér
Kiszerelés
2,5 liter
Cikkszám
5253195
Vélemények