TOP termékek

Dulux EasyCare TESTER Kemény dió 30ml

Dulux EasyCare TESTER Kemény dió 30ml
Dulux EasyCare TESTER Kemény dió 30ml
650 Ft
Szín :
Részletek

Termék leírása

Menj biztosra! Próbáld ki a választott színt otthonodban! Így biztos lehetsz benne, hogy a színek pontosan úgy fognak mutatni otthonod falain, ahogy megálmodtad őket. A Dulux EasyCare az első, forradalmi víztaszító tulajdonságú, foltálló beltéri falfesték. A festék egyedülálló összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és a legtöbb folyékony szennyeződés, amelyek így nem hatolnak mélyen a bevonatba. Rendkívül ellenálló felületet hoz létre, amelyről gyerekjáték a kosz eltávolítása. 48 színben kapható. A 30ml festék kb. fél négyzetméter lefestésére elegendő 2 rétegben.

Felhasználás

Használat előtt rázd fel alaposan! Távolítsd el a védőfóliát, majd óvatosan nyomd a festéket a dobozra épített kis hengerre! A felülettel kb. 45fokos szöget bezárva adagold a festéket és a beépített hengerrel oszlasd el egyenletesen! A második réteg felvitele előtt várj 2-3 órát. A festéket NE hígítsd! Festéskor a hőmérséklet legyen +10°C és +28°C között, a relatív páratartalom 80% alatt. A festék fedőképessége az adott felület minőségétől függően változhat. A megfelelő színtónust a festék a teljes száradás után éri el (28 nap elteltével, az MSZ EN 13300 norma szerint).

Biztonság

Figyelmeztetés

Gyermekektől elzárva tartandó. Orvosi tanácsadás esetén tartsa kéznél a termék edényét vagy címkéjét. Szembe, bőrre vagy ruhára nem kerülhet. Rosszullét esetén forduljon TOXIKOLÓGIAI KÖZPONTHOZ vagy orvoshoz. Vízbázisú termék. Fagyveszélyes! Nem tűzveszélyes!

Adatok
Szín
Kemény dió
Cikkszám
5279664
Vélemények