Rólunk

A True Colors Team Kft. 2010-ben alakult! A True Colors Home festékszaküzlet terve már a kezdetekben is célja volt a tulajdonosoknak, de konkrét döntés alapján ez akkor még nem valósult meg.
2017 év közepén merült fel újra a különleges választékkal rendelkező festékszaküzlet terve, ami hosszas előkészítésés után 2018-ban nyílt meg a X. kerület Újhegyi bevásárlóudvar egyik üzlethelységében.

Célunk egy olyan szaküzlet létrehozása, ami a különleges, egyedi választékával, kedves és szakképzett munkatársaival egy új irányt indít el a festékszaküzletek piacán. Azért dolgozunk, hogy a True Colors Home egy olyan brand legyen, mely nevet meglátva az érdeklődő, vásárló azonnal tudja, hogy segítségünkkel minden különleges ötletét, elképzelését megvalósíthatja.

Vásárlóink elégedettsége számunkra a legfontosabb, ezért folyamatosan fejlesztjük kollégáink szakmai tudását, emelve ezzel a kiszolgálás színvonalát. Fontosnak tartjuk, hogy a piaci trendeknek megfelelően a legkorszerűbb technikával és folyamatos termék fejlesztéssel tegyük egyre hatékonyabbá és zökkenőmentesebbé működésünket.

Jövőbeni céljaink között szerepel további True Colors Home szaküzleteket nyitása.

Meggyőződésünk, hogy a True Colors Team Kft. működtetése több egy egyszerű üzleti tevékenységnél. Tiszteljük és segítjük vásárlóinkat és bízunk benne, hogy egy hosszú távú emberi, baráti kapcsolat segítségével valóban hozzájárulhatunk ahhoz, hogy álmaik és elképzeléseik megvalósuljanak!